A Léta-Ker KFt. Új Áruháza!Meghozta a Mikulás a tetőt és cserepet az Új Házra!

Szeptemberben megkezdődött új áruházunk építése. A szerencsés időnek köszönhetően szépen haladnak a folyamatok, most pedig a Mikulás még tetőt és cserepet is hozott nekünk!

Mikor jöhet az Új Áruházunkba nézelődni?

A tervek szerint a nyitás már 2012 májusára várható, így a nyáron már sokkal jobb és modernebb körülmények között szolgálhatjuk ki ügyfeleinket!
Egyrészt sokkal nagyobb és praktikusabb raktárral, másrészt pedig egy lényegesen nagyobb, és színvonalasabb kiszolgáló térrel várjuk majd Önöket.

Ráadásul vásárlóinknak lehetőségük lesz több terméket azonnal elvinni, akkor, amikor szükségük lesz rá, hiszen a jelenlegi készletnél egy sokkal bővebb, nagyobb áruválasztékkal állunk majd rendelkezésére.

A jelenlegi kínálatunk mellett ugyanis az új áruházban már több új termékcsoportot is elérhetővé teszünk. A barkács kínálatunk bővülése mellett még festékeket, szanitereket és csempéket is találhat majd polcainkon!

Most, hogy a tető is felkerült épületünkre, már a belső munkálatokkal folytathatjuk.
Az építés állapotáról weboldalunkon és Facebook oldalunkon olvashat majd részletesebben! Látogasson el gyakrabban oldalainkra, hogy az elsők között látogathasson majd el az Új Áruházba!

 Léta-Ker Kft.  Léta-Ker Kft.  Léta-Ker Kft. Léta-Ker Kft.