Lelki szemeid előtt már látod új fürdőszobád, de vannak pontok, ahol még bizonytalan vagy? Nem tudod milyen stílusú burkolat, szaniter vagy bútor illik Hozzád és az otthonodhoz? 

3D látványtervezés szolgáltatásunkkal segítünk megvalósítani álmaid fürdőszobáját!

 

Látvány – nem csak fejben

Akár építkezés, akár lakásfelújítás előtt állsz, valószínű, hogy már van egy elképzelésed arról, hogy mit szeretnél látni megújult otthonodban. Előfordulhat, hogy már mindent kristály tisztán látsz magad előtt, a csaptelepeket, a zuhanykabint, a fürdőszoba bútorokat. Más esetben csak bizonyos elemekről van elképzelésed, de nehezen tudnád ezeket egy rendszerben látni. A látványtervezés segít, hogy Te és a családod is láthassa a leendő belső tér felépítését, hogy mindez ne csak a fantáziádban éljen.

Ezért érdemes látványtervet kérned

 
Gondos tervezés

Az esztétikai megjelenés mellett rendkívül fontos a fürdőszoba elrendezése is, hiszen ez határozza meg a funkcionalitást és a kényelmet a mindennapokban. Egy látványterv során pontosan átlátható, hogy elképzelésünk mennyire állja meg a helyét.

 
 
 
 
 
 
Időmegtakarítás

A látványtervezéssel időt takaríthatunk meg, hiszen az elkészült tervek segítenek abban, hogy milyen burkolatokat, szanitereket, fürdőszoba bútort és kiegészítőket válasszunk. Így már célirányosan fogjuk tudni kiválasztani a szükséges lapokat és berendezéseket, mellyel időt és energiát takaríthatunk meg.  

 

Ezért Tőlünk

 
20 évnyi tapasztalat, profi szakemberek

Munkatársaink évtizedes tapasztalat a garancia arra, hogy műszakilag megbízható és minőségi látványtervek készülnek.

 
 
Minőségi gyártók széles termékválasztékát kínáljuk

Fürdőszoba bemutatótermünkben számos megoldást kínálunk, melyekből ötletet és inspirációt meríthetsz. Nagy és széles termékkínálatunknak köszönhetően biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb burkolatokat, szanitereket és bútorokat.

Folyamatos megújulás

Mint a legtöbb iparágban, itt is egymást követik a különböző trendek. Fontosnak tartjuk, hogy az újdonságokat és innovatív megoldásokat elsőként mutathassuk meg Nektek a régióban. Ezért bemutatótermünket folyamatosan megújítjuk, a fürdő boxokat átburkoljuk, a kiállított szanitereket gyakran cseréljük, így biztos lehetsz benne, hogy Nálunk mindig találsz újdonságot.

Ügyfélközpontúság, rugalmasság

Számunkra Te vagy az első, így maximálisan odafigyelünk igényeidre, elképzeléseidre. Amennyiben változtatnál az elkészült látványterven vagy újra gondolnád a fürdőszobád, mi segítünk és új látványtervet készítünk számodra.

Modern technika, színvonalas munka

Az egyik legmodernebb informatikai háttérrel és programmal rendelkezünk, aminek köszönhetően valósághű és minőségi látványtervek készülnek. A program kellő rugalmasságot biztosít, hogy egyedi fürdőszobai megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek, valamint részlet hű és pontos képet alkothassunk számukra az új fürdőszobáról. Ezáltal magabiztosságot adunk a döntések meghozatalában és jó érzéssel várhatják az új fürdőszobát.

 

„Amikor eldöntöttem, hogy átalakítom a fürdőszobámat akkor még nem tudtam, hogy mekkora nagy segítség, ha előre megtervezi valaki. Utólag már tudom, hogy jól döntöttem. Kivitelezőként magam is értek hozzá, de előre látni egy 3D-s tervet mégiscsak más. A tervezés a legapróbb részletekig ki volt dolgozva. Odafigyelve az igényekre, minőségre, esztétikára. A terv pontos mását sikerült kivitelezni. Nem sikerült volna, ha nem egy profi kereskedőtől vásárolok és vele terveztetek. Köszönet érte! Természetesen a következő projektet is rájuk bízom.”

A mi elképzeléseinkből a maximumot hozták ki, mind minőségből, mind árból! Rugalmasságukhoz hasonlót nem tapasztaltunk egy fürdőszoba szalonban sem. Ha felújítással, építkezéssel kapcsolatos dolgunk van, nem keresgélünk már senkit, hozzájuk megyünk!”

 
Referencia munkáinkat az alább linkre kattintva a galériában tudod megnézni!
 
Kérj időpontot burkolat – szaniter csapatunknál e-mailben, telefonon, vagy látogass el telephelyünkre és nézd meg a bemutatótermünket élőben!