HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 

 
 

 

Barkácsolás

A Léta-Ker megalapítása óta vallja, hogy az építkezőket nem elegendő kiszolgálni, támogatni: segíteni is kell az építkezés rögös útjain.

Folyamatosan mögöttük állni, hogy amikor egy felelősségteljes döntést előtt állnak, szakmailag is megfelelőt hozzanak.

Ahogy korábban a nehéz építőanyagok forgalmazása során, majd az egyre szerteágazóbb termékek bevezetésekor is, most is biztosítotjuk nem csak az építőanyagokat Pécsen, hanem az azok beépítését segítő szerszámokat is.

Barkácsoláshoz válassz minőségi szerszámokatMa már a Léta-ker nem csak az építőanyagok pécsi kereskedése. Egy ház teljes felépítését, felújítását tudja támogatni.

Barkácsáruház részlegünk a professzionális kivitelezőktől a hobby barkácsolókig széles választékkal tudja kiszolgálni vásárlóit.

Ha csak egy madáretetőt szeretnél fabrikálni, akkor is megtalálod a megfelelő fűrészeket, fúrószárakat, kalapácsokat a barkácsoláshoz.

De ha egy kerti lakot szeretnél építeni, akkor is érdemes összeállítani a bevásárlólistát.

Az alapozás kitűzésétől annak szintezéséig biztosítunk ásót, zsinegeket, kalapácsot, szintezőket, természetesen továbbra is az építési alapanyagokat.

Ha fa szerkezetet szeretnél építeni, akkor a teljes kivitelezéshez szükséges szerszámparkot meg tudod vásárolni nálunk.

Javasoljuk, hogy vásárlás előtt minden esetben kérd ki munkatársaink véleményét, hogy a megfelelő szerszámot válaszd ki. Így ebben az esetben a barkácsolás nem csak egy egyszerű feladat lesz, hanem szórakozás, öröm.