HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 

 
 

 

Barkács

A Léta-Ker megalapítása óta vallja, hogy az építkezőket nem elegendő kiszolgálni, támogatni: segíteni is kell az építkezés rögös útjain. Ezért alakítottuk ki úgy a termékkínálatunkat, hogy nem csak a nehéz építőanyagok érhetőek el pécsi telephelyünkön, hanem az azok beépítését segítő szerszámok, eszközök is. Így nem csak alapanyagot adunk a kezedbe, de szerszámokat is és természetesen rengeteg szakmai tanácsot.

A vásárlás előtt bátran kérd ki munkatársaink véleményét, hogy biztosan a megfelelő szerszámot válaszd ki. Így a barkácsolás nem csak egy egyszerű munka lesz, hanem szórakozás és öröm is egyben.

Barkácsáru részlegünk nem csak a professzionális kivitelezők igényeit elégíti ki, de a hobby barkácsolók számára is széles választékot biztosít. Az alapvető szerszámosláda kellékek, úgy, mint a fűrészek, a kalapácsok vagy a fúrószárak mellett, elektromos kisgépek, valamint csiszolás és vágástechnikai estközök is elérhetőek a kínálatunkban. Válogass burkolószerszámainkból, festőszerszámaikból, a simítókból, vakolatszerszámokból vagy akár a csempevágókból.

A barkácsolás során ne feledkezz meg a biztonságról sem: nézd meg munkavédelmi eszközkínálatunkat is.

Válogass barkács termékeink közül!