HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Policolor szilikon vakolat alapozó

A 2012-ben Magyar Termék Nagydíjat kapott Poli-Farbe Szilikon vakolatalapozó használatával csökken a felület szívóképessége és növekszik a vakolat tapadása. Beszínezve tökéletessé teszi a következő réteg fedőképességét.

Száradási idő 2-4 óra (20°C-on)
Átfesthetőség 2-4 óra (20°C-on)
Alkalmazás ecsettel, hengerrel
Javasolt rétegszám 1 réteg
Higítás nem megengedett
Kiadósság 5-6 m2/liter

Alkalmazási terület

A Policolor Szilikonvakolat felhordását megelőző alapozáshoz ajánlott a tökéletes bevonat kialakítása érdekében.

Alkalmazás

ecsettel, hengerrel

Felhasználás

Hőszigetelő rendszer esetében a készre csiszolt, tiszta és pormentes beágyazó rétegre kell hígítás nélkül felfesteni. Majd 2-4 óra száradás után (hőmérséklettől függően) a szilikonvakolat felhordható. Policolor Szilikonvakolat használata esetén a megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta és pormentes felületre a következő rétegrend kialakítása javasolt: - 1 réteg Inntaler Szilikon mélyalapozó, - 1 réteg Policolor Szilikonvakolat alapozó, - 1 réteg Policolor Szilikonvakolat, a termékre vonatkozó felhasználási utasítás szerint. A festéket megfelelő keverés után, hígítás nélkül kell felfesteni. A felhordás után a hőmérséklettől függően 2-4 óra száradási időt kell biztosítani. 5°C alatt festést nem szabad végezni. Ha színezett vakolat kerül felhordásra, akkor az alapozót is a vakolat színével azonos árnyalatra kell színezni. Az alapozó a Poli-Farbe KolorBox színező rendszerében színezhető. A festés után a szerszámok vízzel elmoshatók, a száraz alapozó csak agresszív oldószerrel távolítható el.

Összetétel

víz, fi nom és durva márványőrlemény, műanyag diszperzió, szilikongyanta, pigment, adalékok, algicid, fungicid

Veszélyességi osztály

E Nem tűzveszélyes

Szabályozási tájékoztatás

R 52/53 Ártalmas a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat S 2 Gyermekek kezébe nem kerülhet S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást S 61 Kerülni kell az anyag környezetbe jutását.Speciális adatokat kell kérni/Biztonsági adatlap

Szakvélemény

M-4000/2011 ÉMI

További képek a termékről