HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 

 
 

 

Fürdőszoba-szaniter

A fürdőszoba az otthonunk egyik legmeghittebb pontja: a fárasztó, szürke hétköznapok után ide vonulunk vissza felfrissülni, megújulni, megszépülni. Ennek megfelelően nagyon fontos, hogy igazán jól érezzük magunkat itt is, és a környezetet úgy alakítsuk ki, hogy akár még évekkel később is ugyanolyan kellemes hangulata legyen, mint mikor megálmodtuk a helyiség elrendezését.
A Léta-Kernél az a célunk, hogy tanácsainkkal és minőségi termékeinkkel álmaid fürdőszobáját segítsünk megvalósítani. Ehhez már a tervezés során is segítséget nyújtunk személyes tanácsainkon túl a látványtervezés szolgáltatásunkkal, amely segít abban, hogy szinte teljes pontossággal megtervezhesd a fürdőszobádat a bútorokkal, szaniterekkel és az elképzelt színvilággal.
A tervezésen túl természetesen széles választékú, minőségi burkolóanyagokkal és fürdőszobai termékekkel, szaniterekkel nem utolsó sorban pedig az örök klasszikus formájú vagy az éppen aktuális trendeknek megfelelő fürdőszoba bútorokkal segítünk a tökéletes fürdőszobát létrehozni.

Tekintsd meg fürdőszoba katalógusunk széles kínálatát, melyben olyan modern, funkcionális fürdőszobatútorok találhatóak, amelyek praktikus megoldásokkal segítik hétköznapod ritmusát. Aktuális fürdőszoba katalógusunkat ide kattintva éred el.


A csempék, a csaptelepek, a zuhany és a fürdőszoba bútorok egyre fontosabbá válnak, hiszen egyre több időt töltünk a fürdőszobában. A funkcionalitásuk mellett még egyben divatos fürdőszobai termékeink között biztosan megtalálod azokat az elemeket, amikkel fürdőszobád tökéletes lesz majd.

Válogass hideg- és melegburkolatainkból, különböző dizájnú fürdőkádakból, zuhanykabinokból, szaniterekből vagy akár hidromasszázs termékeinkből.