Már többször említettük, hogy amennyiben építkezés, vagy fürdőszoba felújítás előtt állsz, akkor sokat segíthet egy valósághű látványterv, hiszen ez megkönnyíti a tervezés és kivitelezés folyamatát, ráadásul általa láthatod elképzelésed hogyan mutat a valóságban.

Fürdőszoba látványtervezéssel foglalkozó cikksorozatunkban már számos terv megvalósulását mutattuk be. Most egy igazán különleges blogcikkel készültünk, melyben egy látványtervet 3 stílusban is bemutatunk.

1 fürdőszoba 3 stílusban

Hasonló az elrendezés, mégis három egészen más megjelenés. Minimalista, skandináv vagy elegáns márvány hatás? Neked melyik tetszik a legjobban?

Bármelyik stílust is választod, kínálatunkban könnyen megtalálod a megfelelő lapot, hiszen a burkolatok terén a gyártók megannyi lehetőséget kínálnak arra, hogy a fürdő megjelenésében letisztult legyen, de ne keltsen túlságosan egyszerű érzetet sem.

Ha inspirációt merítenél fürdőszobádhoz, akkor tekintsd meg elkészített látványterveinket!

A fürdőszoba kialakítása mindhárom esetben nagyon hasonló, az eltérő burkolat felhasználás miatt mégis nagyon különböző képet mutatnak.

A márvány hatású burkolatok a trendek élvonalában foglalnak helyet.

A természetes fahatású lapok lapok mindig megadják azt a meleg, otthonos érzést, amire szükségünk van a fürdőszobában.

A szürke végtelen árnyalataival pedig könnyen kialakíthatod az igazi minimalista, modern stílust.

Amennyiben érdekel fürdőszoba látványtervezés szolgáltatásunk, akkor ide kattintva bővebben olvashatsz róla. Ha pedig fürdőszoba felújításban gondolkosz, vagy szükséged lenne egy-két tanácsra, akkor fordulj bizalommal szaktanácsadó kollégáinkhoz!