Május 12-én lezajlott idei Családi Napunk, alig volt szabad hely a Léta-Ker udvaron, ahol több száz gyermeket, és szülőt láttunk vendégül.

Köszönjük, remek volt. Csodás idő, remek szervezés, kultúrált környezet, jó műsorok és kedves, barátságos vendéglátók…várjuk a jövő májust :-)) “  Siklósiné Csaba Éva

 

A kezek a magasban

Családi Napunkon idén is számtalan programmal vártuk a családokat, megkezdve a napot a PVSK Judo csapatának bemutatójával.

A Hangoló zenés, bábos interaktív előadásakor a gyermekkezek a magasba lendültek, hiszen mindenki a színpadra akart lépni, részt venni a játékban, ahol még a medvét is felébresztették téli álmából.

Aki nem vágyott a színpadra, az mindeközben kézműves játékokkal, légvárral, gokarttal játszott, élvezve a napsütést, amelyben nem volt hiány.

Nem nagyon láthattunk unatkozó arcokat. Az udvar a gyermekek nyüzsgésétől volt hangos, mindenki megtalálta a számára érdekes programot, volt, aki a homokban bontakoztatta ki kreativitását, megépítve a mindennek ellenálló várát.

A gyermekek szeme csillogott, a programok sokaságától telve, hirtelen nem mindig tudták, hogy mi is legyen a következő program, amit kipróbálnak. Majdnem minden kisgyermek kihasználta az arcfestést, és büszkén viselve azt, mutogatták szüleiknek, pajtásaiknak.

Várjuk a jövő májust!

Amellett, hogy a szülők számára is nagy örömöt okozott, hogy látták gyermeküket önfeledten szórakozni, ők is kivették részüket a játékokból. Gyermekükkel együtt élvezték a szórakoztató műsorokat, ügyességi játékokat, kicsit újra átélve gyermekkorukat.

 
Nagyon köszönjük ezt a klassz délelőttöt, a gyerekek nagyon élvezték:-))”  Bak Erika
 
Több szülőt megkérdeztünk arról, hogy érzi gyermekük magát ezen a napon. A válasz egyöntetű volt: a gyermek nagyon élvezi ezt a napot, sok gyermek van, akikkel együtt játszhatnak, sok a program, és még éhezni sem kell, hiszen ingyen virsli, szendvics, és üdítőt is kapnak. Kiemelték továbbá azt, hogy manapság ritka egy ilyen program, ahol nem kell több száz forintot kiadni az ugrálóvárért, vagy egy arcfestésért.
 
Ilyen egy családi nap!- mondták többen, megjegyezve, hogy remélik jövőre is megrendezzük Családi Napunkat!
 
“Nagyon jól érezték magukat a gyerekek, de a nagy meleg miatt nem tudtunk sokáig maradni! remélem jövőre is lesz!!! mi ott leszünk!” Duda Péterné Barbi

Megnyitó ünnepség

A Családi Napunk, idén egyben egy átadó ünnepség is volt, hiszen ezen a napon került átadásra a Léta-Ker Kft. Új Áruháza. Az Áruház nyitva volt az érdeklődők számára, így a látogatók is betekinthettek az “Új Házunkba”.

Reméljük minden résztvevő jól érezte magát, és már alig várja a jövő évi rendezvényünket!

Ha készített képeket, vagy csak szívesen megosztaná véleményét Családi Napunkkal kapcsolatban, akkor írjon nekünk Facebook oldalunkon, ahol folyamatosan várjuk a képeket, véleményeket!

Facebook oldalunk eléréséhez kattintson ide!