Tavaly szeptember elején nagy munka vette kezdetét: elkezdtük építeni új Áruházunkat. Az Új Házról többször is tudósítottunk, hogy épp, hogy áll a folyamat. Decemberben még tető nélkül voltunk, de a mikulás segítségével, befedtük az épületet. A tető beszerelése után a nyílászárók is bekerültek az Új Házba. Tekintse meg erről készült képeinket itt!
 
Májusig nagy ütemben zajlott a munka, de végül idén, május 12-én, a Léta-Ker Családi Nappal egybekötve átadtuk az Új Áruházunkat.
 
 

Miben jelent többet a vevőknek ez az épület, mint a korábbi?

A régihez képest újdonság, hogy most rendelkezésünkre áll egy  800 m2-es eladótér, melynek egy része áruházként működik, egy része pedig burkolat és szaniter bemutatását szolgáló terület.

Az áruházban immár megtalálhatóak festékek, barkács-, illetve kerti szerszámok, csavarok, barkácsgépek és még sok más kiegészítő is, amelyekre szükség lehet lakásfelújításnál, házépítésnél.

Az új épületben az értékesítésünk is modernebb és kulturáltabb környezetben történik . Az áruház alsó szintje pedig fedett raktárakból áll, így a kiszolgálás helye sem válik el annyira az értékesítéstől, mint korábban.

Ön már járt az Új Áruházunkban? Ha igen, ossza meg véleményét Facebook oldalunkon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot! Szívesen veszünk minden véleményt, és új ötletet is az Új Áruházzal kapcsolatban!

Ha még nem járt nálunk, akkor látogasson el hozzánk nyitvatartási időnkben, nézzen körül, és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő termékeket!

Addig is, tekintse meg Új Áruházunkról készült képeinket, ehhez kattintson ide!