Három  gyönyörű zuhanykabin

 

A fürdőszoba szerepe az otthonokban egyre inkább felértékelődni látszik. Ma már ugyanis nem pusztán a tisztálkodás helye, hanem pihentető, relaxáló funkciót is ellát. A lakásfelújítás és építkezés szerelmesei éppen ezért egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy a fürdőszobájuk wellness, spa hatást keltsen.
Ezzel a felütéssel indult néhány hónapja megjelent írásunk, ahol három szabadon álló kádat mutattunk be nektek.
Jelen cikkünkre is igazak a fenti gondolatok, csak ezúttal a zuhanykabinok szerelmeseinek szeretnénk kedvezni. Van aki szerelemből, van aki szükségszerűségből dönt ezen üvegfalú tusoló szentélyek mellett.

 

Ideális választás, ha…

Ha kevés a hely és nem szeretnéd a teret telezsúfolni egy káddal. A hatalmas üvegfelületek szellősebbé varázsolják a teret. Kialakításuknak köszönhetően sarkokba, fal mellé helyezhetőek, így maximálisan kihasználva a tér kínálta lehetőségeket.

Építkezés vagy fürdőszoba felújítás előtt állsz? Akkor 3D látványtervezésünk által hatékonyan és előreláthatóan tervezhetsz! Ismerd meg szolgáltatásunkat ide kattintva!

 

Mit kell tudni a zuhanykabinokról?

A fürdőszobai kiegészítők mindegyikére igaz, hogy hatalmas a választék és ez megnehezíti a döntést. Léteznek átlátszó üvegfelületű, színezett és matt kivitelű kabinok. Választhatunk kényelmi funkciókat mint például a hidromasszázs zuhanykabin, ami többféle masszázs programot is tud. További mérlegelési szempont lehet az ajtó nyílásának szöge. Létezik egyszárnyú, kétszárnyú, de sínen csúsztatható is.

 

Walk in újra gondolva

Hüppe Xtensa Walk-in részben tolóajtós üvegfal

Tökéletesen ötvözi a Walk-in érzést és a praktikusságat, ha tetszik a Walk-in megoldás, de a helység mérete nem teszi lehetővé a fix üvegfal elhelyezését, ezt a terméket Neked találták ki!

 

Minimalista íves zuhanykabin?

Létezik – Nexty háromrészes negyed köríves nyíló zuhanykabin

Ki mondta, hogy egy íves zuhanykabin nem lehet design-os? A modern kialakítású forgópántokkal, fogantyúkkal és a vékonyított kerettel ellátott Nexty zuhanykabinok sajátos eleganciát kölcsönöznek fürdődnek.

A forgópontos nyitásnak köszönhetően még a legkisebb fürdőkben is kényelmes bejutást biztosit.

Itt megnézheted.

 

Felső sínes tolóajtós zuhanykabin az igazi maximalistáknak

Kolpa San Dorsa felső sínes zuhanykabin.

Felejtsd el a fogkefével való tisztítást egy életre! A Dorsa kabinon csapágyazott görgők futnak a felső rudazaton. Ezek az ajtón kívül esnek, így csak a legritkább esetben érheti víz a mechanikát, ezzel lényegesen megkönnyítve a takarítást és karbantartást. Az ajtó és oldalfala többféle méretben rendelhető.  
Itt megnézheted.

Elnyerte valamelyik a tetszésedet? Esetleg további információkra van szükséged? Látogass el telephelyünkre és munkatársaink örömmel segítenek!

Szívesen megtervezzük a Te fürdődet is. Honlapunkon részletes tájékoztatást találsz a látványtervezésről. Keress bennünket bizalommal!