A burkolatok nagyágyúi

A burkolatok rég nem csak a praktikum nagykövetei. A felületek, a színek és minták változatossága, az egyre kifinomultabb gyártói technológiák hatására a klasszikus csempe kilépett földhözragadt szerepköréből és mind sikeresebben szolgálja a kortárs belsőépítészetet és dizájnt. Az óriásburkolatok megjelenésével a burkolatok térformáló funkciója tovább erősödött azzal, hogy a hatalmas kerámiafelületek a padlótól a plafonig képesek beborítani a falakat. Az illesztések a szépen burkolt falakon és aljzaton szinte észrevehetetlenek, a megalapoknak köszönhetően a minták folytonosságát a fuga sem zavarja. Rugalmasságuknak köszönhetően a lapok akár bútorelemeként is használhatók. Igazán egyedien és jól mutatnak gardróbszekrények ajtajának fedőlapjaként, asztalok pultok, valamint konyhai munkalapok felületeként.

Az óriásméret nagy előnye, hogy a minták folytonossága nem szakad meg, a hatalmas, egybefüggő kerámiafelület nem töri meg a márványmintás burkolatokon megjelenő erezetet. A méret a beton vagy gyanta hatású burkolatok esetében is csak előnnyel jár, hiszen minél kevesebb helyen kell fugával illeszteni a lapokat, annál jobban érvényesül a lágy megjelenés

 

A FAP Maxxi kollekciója

A Maxxi család 120×278 cm-es méretének köszönhetően egyedülálló lehetőséget kínál arra az esetre, ha a padlótól födémig egyetlen lappal szeretnénk elfedni a falat. A hatalmas méret ellenére a Maxxi burkolatok mindössze 6 mm anyagvastagsággal készülnek. A nagyság előnye a dekorelemek esetében is kimagaslik, a minták biztosan nem csúsznak el.

 

La Fabbrica

A La Fabbrica S.p.A. Ava márkanév alatt nagy formátumú, csúcskategóriás padlólapokat és burkolatokat gyárt Olaszországban. A rendkívüli 320 × 160 cm méretű, mindössze 6 mm vastag porcelán kőagyagból készült burkolólapjai egyedülállóak, sokféle grafikában, méretben és a kollekcióban elérhetőek.

 

Mirage

A Mirage porcelán kőből készült padlólapokat tervez és gyárt. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb trendekre és innovatív megoldásokra. A burkolatok és a padlók széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára kedvező designt 120×278-as méretben.

Ha nem tudod elképzelni, hogyan fog mutatni elkészült fürdőszobád, megtervezzük neked látványtervét! Látogass el honlapunkra a részletekért!

Nem csak fürdőszoba tervezésében állunk rendelkezésedre, széles kínálatunkból be is szerezheted a kiszemelt termékeket. Kérdés esetén lépj velünk kapcsolatba személyesen telephelyünkön vagy weboldalunkon keresztül!

Szívesen megtervezzük a Te fürdődet is. Honlapunkon részletes tájékoztatást találsz a látványtervezésről. Keress bennünket bizalommal!