A jubileumi verseny alkalmából a ralis társadalom nagy alakjait, a hazai rali-veteránokat szeretnék a rendezők újra a pályára invitálni. A nagy klasszikusokkal és persze az autóikkal a rali sport egyik nagy rendezvényét kívánják az eddigieknél is még látványosabb és izgalmasabb ünneppé tenni a szervezők az októberi hétvégén. Az előző évek fergeteges hangulatát és bravúros versenyeit figyelembe véve, idén is szinte biztosan az év egyik legemlékezetesebb hétvégéje lesz ez a sportág magyar képviselőinek és a rajongóknak is.

Ha szívesen megnéznénk a versenyt, akkor számos jó hely közül válogathatunk, akár Pécsen belül, akár a környéken keresünk nézőhelyet. A Széchenyi téren testközelből lehet majd a versenyzőket és autóikat szemügyre venni, a korábbi évekhez hasonlóan, de érdemes az Árpádtetőre is ellátogatni a rajongóknak, szurkolóknak.

A Pogányi Reptéren sem unatkoznak majd a nézők, hiszen számos bemutató és látványos autó várja a járművek szerelmeseit. Továbbá idén is érdemes lesz ellátogatni Orfűre, ahol szintén több ponton lehet a látványos verseny izgalmait követni és drukkolni a kedvenceinknek.
Mi a Léta-Kertől biztosan ott leszünk a versenyen, hiszen évek óta nagy rajongói és elhívatott támogatói vagyunk a rallye sportnak. Pécsi telephelyünk révén idén sem volt kérdéses, hogy támogatjuk-e a versenyt. Már mi is nagyon izgatottan várjuk a programokat, és persze az autósok is lelkesen készülnek.
Ha nézőként Te is várod már a verseny elstartolását, akkor készülj fel alaposan a megfelelő helyszín kiválasztásával! Ügyelj mások és a saját biztonságodra is a programok alatt, hiszen mégis csak egy extrém sportról van szó. Ha szeretnél még több biztonsági tippet megismerni látogass el a verseny hivatalos oldalára a részletekért!

Addig is egy kis kedvcsinálónak nézzétek meg ezt a kis videóösszeállítást, a jubileumi Mecsek Rallye-n pedig találkozunk!