Sokszor tanácstalanul keresnek meg minket kisebb fürdőszoba kialakításával, berendezésével kapcsolatban. Az esztétikus megjelenés mellett a praktikumra, használhatóságra is kiemelt figyelmet kell fordítani. Inspirálódj lakberendezési praktikáinkból, hogy a te kis fürdőszobád is a pihenés és a kikapcsolódás központja legyen!

Teremts tágasabb teret nagy méretű csempékkel!

Amennyiben a kád vagy zuhanyzó mögötti falra világos színű, nagy méretű csempét választasz, azzal optikailag növelheted a teret. A teljesen ablaktalan, vagy kis ablakos fürdőszobák esetén ez kiemelten fontos szempont lehet, így a világos vagy fehér csempe segít ellensúlyozni a természetes fény hiányát. Csempe kínálatunkban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet fürdőszobád kialakításakor vagy felújításakor!

Így játssz a kiegészítőkkel!

Egy nagyobb tükör remek választás, mivel képes tágasabbá varázsolni még a legkisebb fürdőszobákat is. Érdemes lehet világos vagy akár fehér csempéhez egy fekete kerettel rendelkező tükröt választani, így a tér növelése mellett egy kis harmóniát és kontrasztot is csempészünk a fürdőbe. Tükör választáskor javasolt inkább kerek vagy ovális tükröt választani.

Milyen mosdókagylót válasszunk? Egy keskeny mosdó tökéletesen illik a modern, minimalista stílushoz is, ráadásul teret spórolhatsz vele.

Tárolás mindenek felett!

Egy kis fürdőszobában, aminek ablaka sincsen érdemes minden felületén tárolási megoldást alkalmazni. Például egy falra szerelt, zárt szekrényben tárolhatod a törölközőket, köntösöket, pipere kelléket. A magasra szerelt szekrények mellett pedig érdemes egy nyitott vagy vegyes tárolórendszert is kialakítani, akár a tükör mellett. Olyan tároló rendszert javaslunk választani, amelyben sok kisebb rekesz és polc található, így könnyebben tudod az egyes pipere típusokat rendszerezni.

+1 tipp

Egy kisméretű fürdőszoba esetében a mosógép sok helyet foglalhat. Ilyenkor praktikus megoldás, ha a mosógépet a konyhában, az előszobában vagy egy gardrób helyiségben helyezed el. Így jóval nagyobb hely marad a fürdőszobában, amelyet nyitott polcokkal könnyen kihasználhatsz.

A kis fürdőszoba esetében minden milliméter számít, ezért fontos, hogy minden lehetséges felületet kihasználj!

Ebben számíthatsz szaktanácsadóink segítségére, válaszd 3D látványtervezési szolgáltatásunkat!