Idén áprilisban a Nívó magazin interjút készített a Léta-Ker Kft. tulajdonos-vezetőjével Kisgéczi Lászlóval. A téma a Léta-Ker Kft. múltja, jelene és jövője volt. Az interjúban szó esett az Új Áruházról is, illetve az évről évre megrendezésre kerülő Családi Napról is.
 

A múlt…

“A Léta-ker Kft egy családi vállalkozás, melyet 1995-ben alapított a jelenlegi cégvezető, Kisgéczi László édesapja. A cég kezdetben kizárólag fuvarozással foglalkozott, a szállítások során azonban rendkívül jó kapcsolatot alakítottak ki az építőanyag gyártókkal, hiszen építőanyagot is fuvaroztak, ez volt az első lépés a ma is sikeres és egyre bővülő vállalkozáshoz. A fuvarozás tehát kiegészült az építőanyag kereskedelemmel.”
 
 
Jelenleg a cégünk forgalmazási körébe beletartozik minden, ami a szerkezetépítéshez fontos. Kezdetben inkább olyan anyagok forgalmazását végeztük, mint pl. nehéz építőanyagok,  tégla, cement, sóder, zsaluzók, gerenda, de az utóbbi időben kezdtünk áttérni a csempe, burkolat, szaniter, és más, belső építészethez kapcsolódó, barkácsolási és egyéb anyagok forgalmazására is.
 
 
Idén tavasszal
 
Idén májusban két fontos esemény is zajlott a cégünk életében. Átadtuk az Új Áruházat, amely nagy fejlődést jelentett a vállalkozás életpályáján, hiszen így egy közel 1000 m2 alapterületű áruházzal rendelkezik a cégünk.
 
A másik eseményről már korábbi cikkünkben írtunk. Ez volt a 10.  Léta- Ker Családi Nap, amely évek óta megrendezésre kerül, és nagy sikernek örvend. Olvassa el Családi Napunkról írt hírünket! Kattintson ide!
 
 
Mi lesz a jövőben?
 
“Mindenképpen az célunk, hogy a felújítási piacon is megjelenjünk.”
 
 
Miről volt még szó Kisgéczi Lászlóval készített interjúban? Kattintson ide, és olvassa el a Nívó magazin hírét!