A lakóhelyünket folyamatosan szépítgetjük, rendben tartjuk, és gyakran felújításba is kezdünk. Mi most a fürdőszoba felé vesszük az irányt, és bemutatjuk, hogyan lehet apró trükkökkel különlegessé tenni lakásunk ezen helységét.
 
 

Hangulatos zuhanyfolyókák

Ötletes, modern, látványos, és egyben tökéletes választék, hiszen

  • kiemelkedő esztétikai élményt ad
  • rozsdamentes
  • hosszú élettartamú
  • magas értékű vízelvezető képesség
  • könnyen beépíthető.

 

 

Az élmény nyújtója a világító szett, melynek működése rendkívül egyszerű! Ahogy megfelelő mennyiségű víz áramlik a zuhanyfolyókába,  az áramkör érintkezői ezt érzékelik, és a színes LED-ek világítani kezdenek a vízben. A víz kiürülése után néhány perccel, a fény is meg is szűnik.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

 

Tegye színessé fürdőszobáját az ACO zuhanyfolyókák segítségével! Érdekli a termék? Kattintson ide, és írjon nekünk, vagy látogasson el hozzánk a Tüskésréti útra!

             

Bortartó a fürdőszobában

Gondolta volna, hogy egy adott funkcióra vonatkozó terméket máshol, és máshogyan használ fel, mint ahogy eredetileg azt kellene? Ha eddig nem tette, akkor itt az ideje, hogy máshogy lássa a lakásban található eszközöket.

A bortartók például kifejezetten alkalmasak a fürdőszobai törölközők tárolására. Amellett, hogy praktikus, még jól is mutat!

 

 

 

 

Forrás: http://otthonkommando.blog.hu