Az építőanyag választék márpedig elképesztő mértékben bővül. Elég csak arra gondolni, hogy nem is volt olyan rég, amikor még csak néhány opció közül választhattunk, mostanra azonban temérdek lehetőségünk van már az alapanyag kiválasztásánál is és akkor a technológiáról illetve a szigetelési megoldásokról még nem is beszéltünk.

Ettől függetlenül fontos megjegyezni, hogy nem első sorban az építőanyag, vagy az építkezési technológia dönti el, hogy mivel járunk a legjobban, hanem mi magunk. A miértre pedig pofonegyszerű a válasz. Az alapanyagok és a technológiák azon túl, hogy természetesen létezik belőlük többféle minőségű, csak 50%-ban határozzák meg a végeredményt, hiszen a beépítés minősége legalább ennyire fontos. Innentől kezdve pedig használhatjuk mi a legminőségibb építőanyagot is, ha rosszul bánunk vele, az építkezés végeredményén látszani fog.

Általánosságban elmondható tehát, hogy nem csak a falszerkezet alapanyaga számít, hanem az is, hogy mi kerül majd mellé, belé, alá és fölé, és hogyan fog egy egészként együtt dolgozni az egész ház értünk.

Bízunk benne, hogy segítettünk neked!