léta ker, tüzép pécs, építőanyag pécs

Egy építkezés, mint tudjuk, rengeteg munkával jár. Nagyjából azonosak a feladatok, mégis mindig más és más teendők várnak az építkezőkre.

15 éve igyekszünk folyamatosan azon dolgozni, hogy megkönnyítsük és segítségükre lehessünk az építkezésbe vagy felújításba kezdőknek.

Ezúttal 5 kiemelt szolgáltatásunkra hívnánk fel a figyelmet, ami megkönnyítheti és akár gördülékenyebbé teheti a házépítés, vagy felújítás folyamatát!

5 terület, amiben megkönnyítjük építkezését:

  1. Házhozszállítás: saját járműparkunknak köszönhetően adottak a házhozszállítási feltételek, előre megbeszélt időpontban, pontos helyszínre szállítást vállalunk 8-24 raklaponként.
  2. Anyagszámítás: tervrajz alapján meghatározzuk a pontos anyagszükségletet, így pontosan fogja tudni, mire lesz szüksége.
  3. Költségkalkuláció: a várható felmerülő költségekről előre tájékoztatást kap, így nem fogják meglepetésként érni a fizetnivalók.
  4. Szolgáltatás, kivitelezés: a kivitelezésben sem hagyjuk magára, a folyamat alatt végig rendelkezésére állunk minden szolgáltatásunkkal.
  5. Szaktanácsadás: mielőtt élesben belevágna a munkálatokba, legyen körültekintő és tájékozódjon minél széleskörűbben. Ebben is állunk szolgálatára, szakképzett munkatársaink nyújtanak szaktanácsadást!

Ha szeretne személyesen meggyőződni róla, látogasson el hozzánk a Tüskésréti útra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!