HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVATARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 
 
 

 

Látványtervezés a Léta-Ker segítségével

Új szolgáltatás a Léta-Ker Kft-nél – Látványterv készítése hidegburkolatú helyiségekre!
 
Építkezés vagy lakásfelújítás előtt állsz? Lelki szemeid előtt már látod a kész házat, az új helyiségeket, de a valóságban nem tudod elképzelni, milyen is lesz új fürdőszoba, előszoba, nappali vagy konyha?
 

Válaszd látványtervezés szolgáltatásunkat!

Remek megoldást kínál a Léta-Ker legújabb látványtervezési szolgáltatása, melynek segítségével pontosan látni fogod, elképzeléseid hogyan mutatnak majd az otthonodban.

A Léta-Ker munkatársai igény szerint elkészítik a lakóépület hidegburkolatú helyiségeiről a látványterveket, hogy könnyebben választhasd ki az új járólapot vagy csempét.
 
Elég ha tudod, milyen stílust és színeket, árnyalatokat  szeretnél használni a lakásában, és máris láthatóvá válik a láthatatlan. Egy számítógépes program segítségével könnyen megvalósulhat az elképzelésed, később pedig pontosan azt kapod majd, amit elképzeltél.
 
Új fürdőszobádról a Léta-Ker elkészíti a látványtervetÚj fürdőszobádról a Léta-Ker elkészíti a látványtervet
 
Válaszd ki a neked tetsző fürdőszoba bútort, álmodd meg a zuhanykabin stílusát, tervezd meg a szaniterek helyét, mi pedig még a lakásfelújítás előtt megmutatjuk a látványtervét a leendő fürdőszobának!
 
Látványtervezési programunk 3 dimenziós képet alkot az adott helyiségről az új burkolattal, így olyan érzésed lehet, mintha máris benne élnél a helyiségben. Ha pedig mégsem tetszene az eredeti ötlet, a szakemberek segítenek újratervezni a koncepciót. Mindez pedig a vásárlásra szánt időt jelentősen lerövidítheti, hiszen sokkal gyorsabban kiválaszthatod az igényeidnek megfelelő burkolólapokat, miután láttad, hogyan mutatnak majd a lakótérben.

Keresd fel pécsi telephelyünket vagy írj nekünk, hogy te is előreláthatóan és gyorsabban tervezhess!
 

Tekintsd meg galériánkat az eddigi munkáinkról:

 
Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével!Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével!Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével!Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével!

Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével!Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével!Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével! Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével!