HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 

 
 

 

Fürdőszoba látványtervezés a Léta-Ker segítségével

Építkezés vagy lakásfelújítás előtt állsz? Lelki szemeid előtt már látod a kész otthonod, az új fürdőszobád, de a valóságban nem tudod elképzelni milyen lesz?

Miért érdemes látványtervben gondolkodni?

Sokan nem tudják elképzelni az általuk kiválasztott burkolatok és szaniterek hogyan mutatnak a valóságban.
Látványtervezés szolgáltatásunk mellett a telephelyünkön található különleges fürdőszoba bemutatóterem is nagy segítséget nyújt, mivel megkönnyíti a választást legyen szó burkolatról, bútorokról vagy fürdőszobai kiegészítőkről.

Az esztétikai megjelenés mellett rendkívül fontos a fürdőszoba elrendezése is, hiszen ez határozza meg a funkcionalitást és a kényelmet a mindennapokban. Egy látványterv során pontosan átlátható, hogy elképzelésünk mennyire állja ki az idő próbáját.

Továbbá egy látványterv nagyban elősegíti a tervezés és kivetelezés folyamatát is.

Fürdőszoba látványtervezésFürdőszoba látványtervezés

Miért a Léta-Kert válaszd, ha látványtervről van szó?

 • 20 évnyi tapasztalat, profi szakemberek
  Munkatársaink évtizedes tapasztalata nagyban hozzájárul a megbízható és minőségi látványtervek elkészítéséhez. Évente több száz látványtervet készítünk, így bármilyen igényt és elképzelést meg tudunk valósítani.

 • Minőségi gyártók széles termékválasztékát kínáljuk telephelyünkön
  Fürdőszoba bemutatótermünkben számos megoldást kínálunk, melyekből ötletet és inspirációt meríthetsz. Nagy termékkínálatunknak köszönhetően biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb burkolatokat, bútorokat és szanitereket.

 • Modern technika, színvonalas munka
  A profi és tapasztalt szakemberek mellett modern informatikai háttérrel rendelkezünk, aminek köszönhetően valósághű és minőségi látványterveket készítünk.

 • Ügyfélközpontúság, rugalmasság
  Számunkra Te vagy az első, így maximálisan odafigyelünk igényeidre, elképzeléseidre. Amennyiben változtatnál az elkészült látványterven vagy újra gondolnád a fürdőszobád, mi segítünk és új látványtervet készítünk számodra.

Fürdőszoba látványtervezésFürdőszoba látványtervezés

Válaszd ki a neked tetsző fürdőszoba bútort, álmodd meg a zuhanykabin stílusát, tervezd meg a szaniterek helyét, mi pedig még az építkezés vagy lakásfelújítás előtt megmutatjuk a látványtervét a leendő fürdőszobádnak!

Milyen lépésekből áll a látványtervezés folyamata?

 1. Időpont egyeztetés a személyes találkozóhoz
 2. Személyes egyeztetés, ahol átbeszéljük az elképzelés részleteit és bekérjük a fürdőszoba pontos méreteit, hogy a látványtervet maximálisan testre szabottan tudjuk elkészíteni.
 3. A megbeszéltek szerint elkészítjük a fürdőszoba látványtervet, melyet e-mailben kiküldünk.
 4. Ha módosítanál az elrendezésen, kiválasztott anyagokon, színeken, akkor egy új látványtervet készítünk.
 5. A végleges látványterv elkészítése után segítünk álmaid fürdőszobájának a megvalósításában! Egyedi árajánlatot készítünk a látványtervben felhasznált burkolatokról, szaniterekről, kiegészítőkről.

Fürdőszoba látványtervezés Fürdőszoba látványtervezés

Keresd fel pécsi telephelyünket vagy írj nekünk, hogy te is előreláthatóan és gyorsabban tervezhess!

 

Tekintsd meg fürdőszoba katalógusunk széles kínálatát, melyben olyan modern, funkcionális fürdőszobatútorok találhatóak, amelyek praktikus megoldásokkal segítik hétköznapod ritmusát.

Aktuális fürdőszoba katalógusunkat ide kattintva éred el.
 
 
 

Tekintsd meg galériánkat az eddigi munkáinkról:

 
Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével!Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével!Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével!Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével!

Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével!Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével!Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével! Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével!