Kémények és kandallók

 

Otthonunk melege, családunk biztonsága, kényelme elsődleges szempontok lakóhelyünk kialakításakor. A jól szigetelő falazat és a klasszikus, vagy éppen a legkorszerűbb fűtési mód, berendezés kiválasztása nem egyszerű feladat. Mindezen kívül gondolnunk kell a velük szerves egységet alkotó, jó minőségű, célját hosszú távon megbízhatóan és gazdaságosan szolgáló kémény alkalmazására.

Energiatudatosság

Ma energiatudatosabbak vagyunk, mint valaha, és tudjuk, hogy a folyamatos fejlesztések és technikai fejlődés miatt egyre többet és többet várhatunk el egy kéménytől. Mi újabb és újabb fejlesztésekkel elismerjük, bátorítjuk és kiszolgáljuk az Ön egyre növekvő elvárásait.

 

Mikor korszerű egy kémény?

A korszerű kémény észrevétlenül teszi a dolgát: biztosítja a fűtőkészülék megfelelő hatásfokát, az égéstermék szakszerű kezelését, készüléktől, adottságoktól függően az égéshez szükséges levegőt, egyúttal ellenáll a füstgázból kicsapódó nedvességnek és agresszív savaknak. Növeli otthonunk komfortérzetét, teljes biztonságot nyújt és segít a fűtésnél az energiahordozóktól függetleníteni magunkat.

 

Leier kémények hosszú évek óta egyet jelentlenek a minőséggel. Számos típust találunk kínálatukban, amelyekkel megoldást kínálnak minden fűtési rendszerhez. Ezek a típusok a következők: LSK, SMART, LK, Multikeram LAS, Multikeram, Multikeram LAS P1.

Kandallórendszerek

Vállalkozásunk továbbá forgalmaz Schiedel kéményeket és kandallórendszereket is.

Évezredes hagyománya van annak, hogy a tüzet a ház közepére helyezzük, ahol a leginkább hasznosítani és élvezni tudjuk melegét. A házépítést tervezők nagy része szívesen élvezné az igazi lángok adta meleget otthonában. Gyakran azonban hiányzik az ehhez szükséges hely, amiért versenyben van az új kanapé, az étkezőasztal vagy a megálmodott polcrendszer. A Schiedel KINGFIRE  modellek tökéletesen integrálhatóak bármilyen méretű helyiségbe, és helytakarékosan gondoskodnak a meghitt hangulatról.

 

Otthonunk felújítása vagy új ház építésének tervezésekor a komfortérzetünk növelésére is gondolunk. Otthonunkban a maximális kényelemre törekedünk, mely magas elvárásokhoz vezet az esztétikával, funkcionalitással, és nem utolsósorban a otthonossággal kapcsolatban. Fontos közülük kiemelni a termékek problémamentes integrálhatóságát az okos otthoni rendszerekbe, az energiatakarékossági elvárásokat és a komplett megoldások iránti igényeket.

A SIRIUS, a SARGAS vagy a MIMAS szabadon álló kandalló és a vele együtt tökéletesen működő Permeter Smooth Air kémény olyan rendszermegoldás, amely megfelel ezeknek a kihívásoknak.

A kandallóban lobogó tűz élménye gyorsan és egyszerűen megteremthető akár egy meglévő házban is.

 

Ha tanácsot szeretnél kérni és további részleteket is megtudni, látogass el telephelyünkre, Pécs Tüskésréti út 48-50. és szakértő munkatársaink örömmel válaszolnak kérdéseidre.