Biztosan te is jártál már úgy, hogy egy hatalmas bútor áruházban keringtél, a szebbnél szebb tárgyak között, amik gyönyörű helyiségekbe rendezve várták, hogy valaki hazavigye őket. Picit olyan érzése támad az embernek, mint egy menhelyen, ahol legszívesebben mindenkit megmentene és az otthonába fogadna.

A bővelkedő árukínálat miatt, a döntés szinte emberfeletti feladat. A vakító fények, az égig érő polcok pedig, gyakran még a kivezető utat is kitakarják.

Mit válasszak? A döntés nehéz…

A fürdőszoba részlegen is ez a helyzet. Álomszerű fürdők, mesebeli szaniterek és végeláthatatlan választék fürdőszobabútorokból.

  • Szettet vásároljunk, vagy csak egyes elemeket?
  • Milyen szín lesz a megfelelő?
  • Specifikusan egy stílust keresünk?
  • Legyen mondjuk retro vagy vintage? Esetleg provence stílusú?
  • Milyen anyagból készüljön? Fémből, bútorlapból, fából, betonból?

 

Aztán a ránk zúduló végtelen lehetőségektől az agyunk azt mondja elég és keresünk egy süppedős szőnyeget, amin elnyújtózva álljuk a többi vásárló rosszalló tekintetét, míg újra erőre nem kapunk.

Egy skandináv krimi, ami egy nem kellőképpen előkészített vásárlás során történhet velünk. De lehetne ez egyszerűbb is?

Mindenekelőtt, kell egy terv!

Tedd meg a szükséges előkészületeket. Mérd le a fürdőt, ismerd a hosszúságát, szélességét, magasságát. Ha semmi mást nem tudsz biztosan, érdemes egy profi csapatot megbízni a fürdőszoba látványtervének kidolgozásával.

Ha tudod, hova kerülnek majd a fürdőszoba bútorok, akkor mérd le, maximálisan mekkora helyet foglalhatnak és jegyezd fel, milyen színvilágú a környezet. Néhány helyszíni fotó is segítségedre lesz majd. Ezt követően, látogass el a Léta-Ker Kft telephelyére és kérd szakértő munkatársunk segítségét, aki a fenti adatok alapján, segít rátalálni a tökéletes tárolóra. Számunkra nagyon fontos a minőség, ezért csak megbízható gyártók termékeit forgalmazzuk. Ilyen például a Laufen és a Duravit.