építőanyag_06

Az építőipar felfutásával, rengeteg silány minőségben dolgozó, magát szakembernek nevező lelkes amatőr jelent meg a piacon. Ezek az emberek, komoly anyagi kárt és befejezetlen munkákat hagynak maguk után. Érdemes alaposan körbejárni, kit is bízunk meg álom otthonunk megvalósításával.

Mire ügyeljünk?

Mielőtt szerződést írnánk alá, kérjünk néhány referencia munkát és elérhetőséget korábbi ügyfelekhez. Mutatjuk mi legyen mindenképpen gyanús…

A megfelelő felület előkészítés és ragasztó használata, annak helyes felvitele alapvetés.

Minőségi fugázás adja meg a fürdőszoba végső kinézetét. (Mondjuk az kifejezetten előny, ha nem ragasztószalaggal zárja az éleket a mester…)

Amikor azt mondjuk „Futnak az élek”, azt nem teljesen így kell érteni.

Miről ismerszik fel a jó szakember?

Azt javasolja, hogy tervezd meg a felújításra váró helyiség végleges kinézetét. Fürdőszoba esetén a Léta-Ker szakemberei várják hívásodat. A kész látványterv segítségével, már minden kérdés egyértelmű lesz a szakember számára.

  • Segít a megfelelő minőségű burkolat kiválasztása során. Figyelembe veszi a kopás- és csúszás állóságot.
  • A helyszíni felmérést követően pontos árajánlatot ad az elvégzendő munkáról, amelyben tételesen leírja az egyes munkafolyamatok költségeit.
  • Megfelelő minőségű szerszámokkal dolgozik, csempevágóból például az újHÁZ Csempevágóit használja, amik novemberben akciósan elérhetőek üzletünkben!
  • A jó szakember naptára ritkán üres, de ha ajánlatot ad, megmondja és be is tartja, mikor tud kezdeni és mennyi ideig tart befejezni a vállalását.

Végül pihentessük a szemünket, ezeken a csodálatos fürdőszoba látványterveken, amiket csapatunk készített!

Előző
Következő