Óvjuk a pénztárcánkat hőszigeteléssel!

Azt ma már talán mindenki tudja, hogy egy energetikailag hatékony ház tulajdonosa kevesebb rezsit fizet, mint egy régi építésű, gazdaságtalan épület birtokosa. A korszerű falazó elemek, a többrétegű üvegezéssel ellátott nyílászárók, az alaposan kiszámolt fűtés rendszerek, az utólagos külső és födém szigetelés mind a segítségünkre siet, ha mérsékelni szeretnénk az elszabaduló energia árakkal szembeni kitettségünket.

A hőszigetelés

A hőszigetelés, felújítás vagy építés során, egy kiemelten fontos szempont. Nyáron hűvösen tartja az épület belsejét, télen pedig melegen. Persze ennél azért összetettebb a képlet. A jó hőszigetelés nem engedi, hogy a kívülről érkező hőhatások befolyásolják, az épület belsejében uralkodó klímát. A falak képesek felvenni a ház hőmérsékletét, és segítségükkel tartósan fenntartják azt. A házfalra rögzített szigetelés pedig megakadályozza, hogy falaink könnyen kihűljenek. A rosszul szigetelt ingatlan, a nyilvánvaló egészségi károsodásokon kívül egyéb problémákat is okozhat. A penészgomba előszeretettel alakul ki ezekben az épületekben.

Mire figyeljünk?

Ügyeljünk tehát a födém és a falak szigetelésére. Kínálatunkból megvásárolható az Isover Ultimate üveggyapot, ami önhordó filc anyagú és tökéletes választás a födém szigetelésére. Októberben ráadásul akciósan beszerezhető!

Ha szigeteléssel, vagy modern építőanyagokkal kapcsolatos kérdése van, kollégáink szívesen ellátják tanácsokkal és segítenek a tökéletes termék kiválasztásában. Látogasson el telephelyünkre!