Már évek óta tervezed fürdőszobád felújítását? Esetleg építkezésbe fogtál az idén? Mindkét esetben nagy segítséget nyújthat egy látványterv elkészítése, amely által részletesen láthatod elképzelésed hogyan mutat majd a valóságban. Emellett az anyagválasztást, a tervezés és a kivitelezés folyamatához is hatékonyan hozzájárul.

Fürdőszoba látványtervezéssel foglalkozó cikksorozatunkban már számos terv megvalósulását mutattuk be, most egy újabb esetet hoztunk neked inspirációként!

Ismerd meg a látványtervezés kezdeti lépéseit

Ezúttal egy jó állapotú családi házba készült a fürdőszobai terv. Érdekesség, hogy a fürdőszoba és különálló wc helyiség mellett – melyeket megterveztünk részükre – segítettünk a nappali és a konyha új burkolatának kiválasztásában is, melyet szintén nálunk szereztek be.

A stílusra vonatkozóan voltak konkrét elképzelések, a megfelelő burkolólapok kiválasztásában pedig sokat segített egyedi bemutatótermünk mellett a valósághű látványterv, hiszen így ügyfelünk előre láthatta az egyes burkolatok hogyan fognak mutatni a leendő fürdőszobában. 

Minden látványterv elkészítése során célunk a minőségi alapanyagok és termékek ajánlása azért, hogy ügyfeleink hosszú távon is élvezni tudják az általuk megálmodott fürdőszobát.

Ennél a fürdőszobánál minőségi olasz burkolólapra esett a választás, ráadásul ügyfelünk nem riadt vissza a 60×120 cm-es nagy méretű lapoktól sem, melynek eredményeképpen egy igazán modern, minimalista fürdőt tudtunk létrehozni. A szaniterek kiválasztásában is elsődleges szempont volt a letisztultság és az elegancia. A kerámia berendezések és bútorok a svájci Laufen gyártótól kerültek kiválasztásra, a csaptelepek esetében pedig a német Hansgrohe termékeket részesítettük előnyben.

Amennyiben részletesesebben érdekel fürdőszoba látványtervezés szolgáltatásunk, akkor ide kattintva bővebben olvashatsz róla. 

Már az első látványterv sikert aratott? 

A tervezés során több változat is készült a fürdőről. A kezdetekben nem terveztük be a bidét, mert egy tisztítószerekhez alkalmas tárolószekrényt szerettek volna a tulajdonosok. Ám szerencsére ezt a funkciót meg tudták oldani máshol, így egyrészt letisztultabb lett a helyiség, másrészt pedig lehetőség nyílt egy bidé elhelyezésére is.

A tervezés folyamata a megrendelés elindításáig a többszöri módosítás ellenére sem tartott tovább 1 hónapnál. Természetesen ebben az ügyfeleknek is nagy szerepe volt, hiszen határozottan és gyorsan reagáltak a különböző változatokra. 

Ha inspirációt merítenél fürdőszobádhoz, akkor tekintsd meg elkészített látványterveinket!

 

Milyen lett a fürdőszoba a valóságban?

Minden úgy készült el, ahogy az a látványtervben is szerepel, a megvalósítás során nem történt semmilyen módosítás, így 100%ban olyan lett a fürdőszoba, mint a látványterveken.

Örömünkre szolgál, hogy az ügyfél is teljesen elégedett a végeredménnyel, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az alábbi visszajelzése a munkánk és együttműködésünk kapcsán:

A fürdőnk minden pontját szeretjük. Teljes egészében olyan lett, mint a terveken. Maximálisan elégedettek voltunk a munkával, és a végeredménnyel is.”

 

A valóságban így mutat a látványterv alapján elkészült fürdőszoba:



Ha fürdőszoba felújításban gondolkodsz, vagy szükséged lenne egy-két tanácsra, akkor fordulj bizalommal szaktanácsadó kollégáinkhoz!