A Cersaie (Nemzetközi Kerámia Csempe- és Fürdőszobabútorok Kiállítása) évtizedek óta a kerámia burkolatok, valamint fürdőszobabútorok tervezőinek legkiemelkedőbb nemzetközi rendezvénye.

Idén 38. alkalommal rendezték meg Bolognában a rendezvényt szeptember 27. és október 1. között. A Bolognai Kiállítási Központ 15 csarnokában, 150 000 négyzetméteres kiállítási területen összesen 361 cég volt jelen a kerámia csempe szektorból és 87 a fürdőszobabútor szektorból.

Milyen burkolat trendek uralták az idei évet?

A korábbi évekhez hasonlóan idén is domináltak a márvány hatású nagy méretű lapok, emellett a cementes és betonhatású lapok összes elképzelhető és néhány elképzelhetetlen variációja is.

Dekorok tekintetében abszolút a növények voltak a meghatározóak, melyek akár élénk, akár visszafogottabb formában, de gyakorlatilag minden gyártó kínálatában megjelentek.

Kültéren egyre erősebb a 2 cm vastag burkolatok térhódítása, mellyel letisztult és modern környezet teremthető a kertben, teraszon vagy a medence partján. 

Szeretnénk egy kis ízelítőt mutatni Nektek a nálunk kapható Cersaie újdonságokból! Inspirálódj velünk, a részletekért pedig látogass el telephelyünkre.

FAP újdonságok:

A FAP kínálatában bárki megtalálhatja az igazán hozzá illőt burkolólapot. Az egyik legszélesebb spektrumú fali burkolólap gyártónk, igazi olaszos design, mely kellően színes vagy visszafogott, mintás vagy homogén, modern épp klasszikus.

FAP Roma Gold nézd meg a katalógust ide kattintva

FAP Muralstekintsd meg az online katalógust ide kattintva

FAP Nativa lapozz bele a termékkatalógusukba 

FAP Milano mood tekintsd meg az online katalógust

Ragno újdonságok

Az olasz Ragno gyárat pontos és megbízható, tartós megoldások jellemzik. Termékei a porcelán kőtől a fehér alapanyagú csempékig és az üvegmozaik csempékig terjednek. Alkalmasak padlók, falak, beltéri és kültéri használatra. Termékkínálata átfogó, formatervezése rugalmas megoldásokat kínál otthoni és középületi célokra egyaránt.

Marca Corona új burkolatai

A Marca Corona porcelán kőből készült padlólemezeket és fehér alapanyagú fali csempéket gyárt, amelyek ötvözik a legmagasabb műszaki teljesítményt és az ellenállhatatlan megjelenést. Teljes és sokoldalú a termékválasztéka, kezdve a kis méretű kézműves „1741” sorozattól a kültéri 20 mm-es HiThick sorozatig.

Amennyiben burkolat választással kapcsolatban kérdésed van, keresd szaktanácsadóinkat online, vagy személyesen áruházunkban!