A fürdőszoba tipikusan egy olyan helyiség ahol a család minden tagja megfordul, ebből adódóan meghatározó szerepet tölt be lakásunkban. Így, ha nem szeretnénk nyomorogni a saját fürdőszobánkban, bizony gondosan meg kell tervezni, hogy minek hol legyen a helye, a berendezéstől kezdve egészen az apróságokig!

Tippjeink:

  • Helykihasználás:
    Először is, ha a méretekkel takarékoskodni kell, akkor a berendezések megfelelő megválasztása az elsődleges. Ne zsúfoljuk tele a helyiséget mindenféle bútorral. Jelentős helyspórolást érhetünk el, ha például nem fürdőkádat, hanem zuhanykabint szereltetünk be, mellőzzük a nagy helyet foglaló szekrényeket, ezek helyett jó megoldás lehet a beépített szekrény.
  • Kényeztetés:
    Ha nem fér be egy nagy fürdőkád, ami tele van különböző masszázs elemekkel, akkor sem kell lemondania arról, hogy kényeztesse magát! A zuhanyzóba is számtalan ilyen kényelmi elem építhető be, például különböző masszírozó vízsugarak!
  • Színválasztás:
    Talán nem is hinnénk, hogy milyen fontos a színválasztás! Kerüljük az élénk, erőteljes színeket, ezek csupán a zsúfoltság érzését növelik bennünk. Ezzel szemben a világos színek tágasabbá varázsolják a teret!
  • Egyediség:
    Természetesen nem kell teljesen egyszínű, fehér csempét választani, a tágas hatás eléréséhez. Dobja fel a fürdő hangulatát kétféle színű csempével, vagy akár mozaikokkal is üdévé és egyedivé teheti a falakat, úgy, hogy közben nem érezzük túlzsúfoltnak a teret!
  • Fortélyosság:
    Végül, de nem utolsó sorban pedig mindennek a lelke a rendszerezés! A pakolásnál elengedhetetlen a praktikusság, így ugyanazon a helyen sokkal több mindennek megtalálhatjuk a helyét! A következő képeken a praktikus helykihasználásra mutatunk pár képet!
Léta-ker, fürdőszoba, praktikus elrendezés Léta-ker, fürdőszoba, praktikus pakolás Léta-ker, fürdőszoba, praktikus pakolás Léta-ker, fürdőszoba, praktikus pakolás Léta-ker, fürdőszoba, praktikus pakolás

Léta-ker, fürdőszoba, színek Léta-ker, fürdőszoba, praktikus pakolás Léta-ker, fürdőszoba, zuhany belső Léta-ker, fürdőszoba, praktikus pakolás

Ha kedvet kapott az ötletek megvalósításához látogasson el pécsi telephelyünkre, vagy kérje munkatársaink segítségét!

Képek: http://pinterest.com