Zuhany folyókák és padló összefolyók

Belevágtál a fürdőszoba felújításába, és most ülsz a Léta-Ker telephelyén és éppen egy monitoron látod valósággá válni álmaidat. A 3d fürdőszoba látványtervezés segítségével már láthatod, hogyan néz majd ki az elkészült helyiséged, mielőtt az első csempét levernéd a falról. Szerinted mi teszi élővé, varázslatossá egy hely hangulatát?


Bizonyára ismerős a mondás: “Az ördög a részletekben rejlik.”

 

Egy fürdőszoba felújítása után, az avatatlan szemlélő leginkább a nagy tárgyakra fog emlékezni, a fürdőkádra, a mosdótálcára, az ablakokra, esetleg a burkolatokra és arra, hogy a hangulat megragadta-e vagy sem. A „hangulat” jobban körülhatárolható, mint azt gondolnánk. Az apróságokról szól. Az illesztésekről, a csempék futásáról, a kapcsolókról, az élzárókról és fürdőszoba esetén, például a zuhany folyókáról vagy a padló összefolyóról. Nem is gondolnánk, hogy ez a pontja a fürdőnek, szinte szobrászat. Ha csak az ACO vagy az Alcaplast katalógusait vizsgáljuk, azonnal megértjük a párhuzamot. Egy olyan kifinomult játéka ez az anyagoknak és formáknak, amit kiállításokon szokás tapasztalni. Pedig a fürdő legalapvetőbb feladatát látják el, elvezetik a használt vizet.

 

De mi hozta el ezt a változást a vízelvezetés területén?

Új ház építése, illetve régebbi lakások felújítása esetén is egyre többen választják az épített zuhanyzót a hagyományos zuhanykabin helyett. Ezekben az esetekben nyújt ideális megoldást a fürdőszobai vízelvezető rendszer. Az épített zuhannyal nem szükséges megtörni a fürdőszoba padlószintjét, ugyanis a zuhanyfülke harmonikusan simul a burkolatba. A látványon kívül meggyőző érv a praktikum is, hiszen az épített zuhanyzó könnyebben tisztítható és akadálymentesen megközelíthető.

 

Nem csak fürdőszoba tervezésében állunk rendelkezésedre, széles termékkínálatunkból be is szerezheted a kiszemelt termékeket. Kérdés esetén lépj velünk kapcsolatba személyesen telephelyünkön vagy weboldalunkon keresztül!

Szívesen megtervezzük a Te fürdődet is. Honlapunkon részletes tájékoztatást találsz a látványtervezésről. Keress bennünket bizalommal!