Vállalkozásunk, a Léta-Ker Kft, egészen a kezdetek óta kiemelt fontosságúnak tekinti, hogy megfelelő minőségben és kedvező áron szolgálja ki ügyfeleit. Az eltelt évek alatt ez nem változott. Már több mint 25 éve folyamatosan bővítjük termék kínálatunkat, hogy felkutassuk és elhozzuk Nektek a legjobb gyártók legjobb megoldásait.

Így kerültünk kapcsolatba a DIRICKX kerítésrendszerek forgalmazójával is. A kiváló anyaghasználat és rugalmas felhasználhatóság mellett, napjaink egyik fokozottan jelentkező igényére is megoldást kínál, a vagyonvédelemre.

Nemzetközi múlt, sokéves tapasztalat.

A DIRICKX Csoport 1921-ben alapított francia cég, aki sikereit az évszázados gyártási tapasztalatnak és minőségi termékeinek köszönheti. Legfőbb értékei a minőség és a megbízhatóság.

A központi francia beszerzés törekszik arra, hogy a legjobb minőségű acélhuzalt vásárolja meg, melyet feldolgoz. Ez alapján folyamatosan, magas minőségi követelményeknek megfelelő termékeket, megoldásokat kínálnak.

 

Rugalmas felhasználhatóság és hosszú élettartam

Az általuk gyártott kerítések időtálló területhatárolók, mindenféle objektum bekerítésére alkalmasak és szemet gyönyörködtetők is egyben. Alapanyaguk fém, amely nagy előnye, hogy a gyártási technológiának és a minőségi felületkezelésnek köszönhetően legalább 10 évig nem kell a korrózió elleni védelem miatt aggódni.

Könnyen telepíthető?

Termékeink között megtalálhatóak a táblás kerítések, melyek rögzítők nélküli szereléssel, megbonthatatlan határoló elemek építését teszik lehetővé. A táblás kerítések ötvözik az egyszerű telepíthetőséget, a stílusos design-t és a szilárdságot. Különösen ellenállóak a kiváló minőségű felületkezelésnek köszönhetően. A könnyen és gyorsan telepíthető tekercses kerítések ajánlottak lakóházakhoz, házakhoz és kertekhez. Műanyag bevonatú felületükkel költséghatékony megoldást kínálnak a kertek elhatárolásához. A rudazott kerítések páratlanok a piacon. Vízszintes sínek és függőleges pálcák jellemzik őket, ellenállóak, szabotázsbiztosak, elegánsak, modulárisak és könnyen telepíthetőek is egyben.

Bármelyik terméktípus választásával esztétikus, a környezetével harmonizáló és az Ön kényelmét és biztonságát szolgáló kerítés valósítható meg. 

 

Mikor érdemes belevágni a DIRICKX kerítésrendszerek telepítésébe?

Érdemes már az építkezés korai szakaszában eldönteni, milyen típusú védelmet telepítünk a telekhatárra. Az egyszerű telepíthetőség miatt a DIRICKX kerítés már a tervezés fázisában is a vagyonvédelem megnyugtató érzetét nyújtja. Amennyiben már kész ingatlanja köré szeretne új határokat húzni, lecserélni a régit, akkor se habozzon! Számtalan élethelyzetben nyújthat megnyugtató megoldást egy időtálló kerítésrendszer. Keresse szakértő kollégáinkat telephelyünkön, akik segítenek igényeinek megfelelő kerítés rendszert választani.


Májusban ráadásul akciós áron szerezhetőek be! Töltsd le katalógusunkat IDE kattintva!
Nincs miért halogatni a döntést! Keress bennünket vagy inspirálódj további építkezéssel, lakásfelújítással kapcsolatos tanácsainkból!