Fürdőszoba látványtervezés

Ha építkezés vagy felújítás előtt állunk, akkor egy látványterv segítségével könnyedén és hatékonyan előre tervezhetünk, ráadásul a kivitelezés folyamatához is nagyban hozzájárul.

Korábban már bemutattunk egy fürdőszobai látványterv elkészítésének folyamatát és megvalósulását. Most egy újabb esettel készültünk, mutatjuk a részleteket:

A kezdetek

Ezt a látványtervet egy régebbi építésű családi házhoz készítettük, ahol fókuszban egy több ütemű lakásfelújítás volt. A fürdőszobát illetően voltak konkrét elképzelések, modern, letisztult megoldások és több funkciót is ellátó fürdő volt a terv a kicsi tér ellenére.

Minden fürdőszobai látványterv elkészítése során igyekszünk az elképzelésekhez illeszkedő minőségi alapanyagokat, termékeket és gyártókat ajánlani, hogy ügyfeleink hosszú távon is élvezni tudják az elkészült fürdőszoba adta kényelmet. Jelen esetben vezető olasz gyártócsoport termékeiből választottuk ki a burkolatokat, a szanitereket pedig német és holland gyártóktól szereztük be.

furdoszoba-latvanyterv

Amennyiben érdekel fürdőszoba látványtervezés szolgáltatásunk, akkor ide kattintva bővebben olvashatsz róla. 

A kis térből adódóan akadtak kezdeti nehézségek, ugyanakkor ezeket az akadályokat könnyedén vettük. A térben álló kád és a nagyméretű zuhany elhelyezése okozott némi fejtörést, azonban egy rendhagyó ötlettel rukkoltunk elő, amire az ügyfél kellőképpen nyitott volt. Ennek eredményeképpen egy nagyon izgalmas sarkot hoztunk létre.

 

Mitől lett egyedi és különleges ez a látványterv?

Büszkén mondhatjuk, hogy az első olyan fürdőt készítettük el, ahol egyetlen csapteleppel nagyon sok funkció irányítását oldottunk meg. Ugyanis a kád megtöltése, a fejzuhany és a kézi zuhany működése mind egy vezérlővel történik. Ami szintén fontos tényező, hogy ezzel a megoldással csökkentettük az ügyfél költségvetését is, hiszen nem kellett külön vezérlőt vásárolnia.

A közös egyeztetés és a látványterv is eredményesnek bizonyult, ugyanis az alaprajzi elrendezés már elsőre sikert aratott, és elfogadásra került. Csupán a 3D-s dekorok elhelyezésével játszottunk kicsit, mire megtaláltuk a végleges helyüket.

A felújítást jó előre megtervezték, így volt idő a nyugodt tervezésre, mely kb. 4 hétig tartott. Az eredmény pedig önmagáért beszél, egy letisztult, világos, designos teret hoztunk létre, szabadon álló káddal és egy remek egyedi megoldással.

Ha inspirációt merítenél fürdőszobádhoz, akkor tekintsd meg elkészített látványterveinket!

 

Milyen lett a fürdőszoba a valóságban?

A látványtervhez képest apróbb módosítások voltak csak, mint például a bútor munkalapjának színe, az ablak mérete és a törölközőszárítós radiátor típusa. Ezek kivételével azonban minden a látványterv és az általunk adott kiviteli terv alapján készült el.

Az ügyfél teljesen elégedett a végeredménnyel, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy későbbi vásárlások alkalmával is rendszeresen felkeresnek bennünket.

A közös munkával és az elkészült látványtervvel kapcsolatban az alábbi tapasztalatokat osztotta meg velünk:

„A számítógépes tervezés nagyon nagy segítséget nyújtott, hiszen a fürdő kialakításakor falak mozgatására is lehetőségünk volt. Nem mellesleg pénztárca kímélő is, hiszen a saját lehetőségeinknek megfelelő berendezéseket lehet kiválasztani úgy, hogy előre lehet látni a költségeket, pontosan megtervezve!

Semmi felesleges plusz dolog, költség, idő, Gáborék szakmai tudása felülmúlták elképzeléseinket. Abban rejlik a nagy előnyűk, hogy pontosan fel tudták mérni, mire van szükségünk. A mi elképzeléseinkből a maximumot hozták ki, mind minőségből, mind árból!

Rugalmasságukhoz hasonlót nem tapasztaltunk egy fürdőszoba szalonban sem. Ha felújítással, építkezéssel kapcsolatos dolgunk van, nem keresgélünk már senkit, csak egy telefon, és hozzájuk megyünk!”

Íme, látványterv által megálmodott fürdőszoba:

furdoszoba-latvanyterv  

A valóságban pedig így mutat az elkészült fürdőszoba:

 

 

Ha pedig fürdőszoba felújításban gondolkosz, vagy szükséged lenne egy-két tanácsra, akkor fordulj bizalommal szaktanácsadó kollégáinkhoz!