HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 

 
 

 

Tetőfedés

tetőfedés, tető csere, tető, pécs, cserépAz építkezés során a megfelelően megtervezett, majd minőségi építőanyagok segítségével kivitelezett tető nagyban hozzájárul épületünk védelméhez. Ráadásul, a tetőfedés nem csak funkciójával járul hozzá az épületekhez, hanem a végeredménye a megjelenés szempontból is igen fontos épületrészt ad.

A tető elsősorban az időjárás elleni védelmet szolgálja, hiszen a csapadék, a szél és az egyéb időjárási viszontagságok ellen főként ez az épületszerkezet nyújt védelmet.

Ezen túlmenően azonban esztétikai szempontból is jelentős, hiszen ez az épületek "koronája"

Ezeken túlmenően fontos rendeltetése, hogy megóvja az alatta meghúzódó életet. Formája változatos, az építész fantáziája szab csak határt.

Anyagát tekintve itt is számos lehetőség közül lehet választani: kerámia, beton, szálcement (pala), zsindely, stb. A döntés meghozatalakor célszerű figyelembe venni az időjárással viszontagságaival szembeni ellenállóképességet. Szél, eső, fagy, UV sugárzás (színtartósság) és ehhez hasonló környezeti hatások érik nap min nap a tetőfedőanyagot. Ennek tudatában érdemes kiválasztani a megfelelő tetőcserepet, a tartós építőanyagot a tetőfedéshez.

Amennyiben kérdésed van a tetőfedéssel kapcsolatban, keresd munkatársainkat!

Partnereink

tetőrendszer, tető, tetőfedés, cserép, pécs,      tető, cserép, tetőfedés, tetőcsere, cserép vásárlás     tető, tetőfedés, tetőcsere, cserép
  tetőcserép, tetőfedés, bramac tető, bramac cserép    


Tekintsd meg további megoldásainkat is! >>>