HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Építkezés

Az építkezés igen sokrétű és összetett folyamat, amely alapos tervezést és természetesen precíz kivitelezést igényel. A tervezéssel rengeteg időt, energiát és pénzt takaríthatunk meg, míg a jó munka a hosszan tartó, minőségi otthon kialakításában segít.
A Léta-Ker pedig amellett, hogy szívesen ad építkezési tanácsokat akár személyesen, akár itt a weboldalán, minőségi építőanyagok széles választékával járul hozzá az építkezésed sikeréhez.

Az építkezés több főbb ütemből áll, amely során a Léta-Ker minden esetben arra törekszik, hogy nyomon kövesse a felhasználásra kerülő építőanyag készletet. Ezzel mi is hozzájárulunk az idő és pénzmegtakarításodhoz: az építőanyagokat lehetőséged van telephelyünkön tárolni, ahol biztonságban vannak, amikor pedig szükséged van rá mindig csak a megfelelő mennyiség kerül leszállításra.
Termékeink között biztosan megtalálod az építkezéshez megfelelő falazó anyagokat, téglákat, vakolatokat, szigetelőanyagokat, szárazépítési rendszereket és egyéb építőanyagokat.

Válogass termékeink széles választékából!