Igyekszünk a jelenlegi időszakot maximálisan kihasználni. Ebből kifolyólag fürdőszoba bemutatótermünket a hónapban átalakítjuk, hogy a legújabb trendekkel és inspirációkkal találkozzatok, amikor legközelebb hozzánk látogattok!

Mit érdemes tudni az átalakításról?

Jelenleg 5 box áll felújítás alatt, ezek többségében az aktuális fürdőszoba trendeknek megfelelő termékek szerepelnek. Az átalakítás során inspirációt a népszerű Cersaie kiállításon bemutatott új irányvonalakból és gyártókból merítettünk. Ebből kifolyólag megújuló bemutatótermünkben főként FAP termékek, valamint friss és trendi burkolólapok lesznek láthatóak.

Gondoltunk a különböző stílusirányzatok kedvelőire is, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb szanitereket, burkolatokat és fürdőszobai kiegészítőket. Egyik bemutató boxunkban merészebb színek is megjelennek, mely remek inspirációt nyújt azoknak, akik igazán egyedi és extravagáns enteriőrt szeretnének.

Természetesen a hagyományos, letisztult stílus kedvelői is meríthetnek ötletet kőhatású vagy éppen rusztikus stílusban készülő bemutató boxunkból.

Lessetek bele az átalakítás pillantaiba

Tekintsetek be a felújítás kulissziá mögé, íme képes összefoglalónk:

Amennyiben érdekelnek az idei fürdőszoba trendek, akkor olvasd el korábbi blogcikkeinket (első és második rész) a témában, melyből megtudhatod milyen stílusirányzatok hódítanak jelenleg. Annyit azonban elárulhatunk, hogy az új trendek szerint minden belefér.

Ha inspirációt merítenél fürdőszobádhoz, akkor tekintsd meg elkészített látványterveinket, kérdés esetén pedig írj nekünk weboldalunkon keresztül!