Ha rendszeresen követsz minket, akkor tudhatod, hogy minden év elején átalakítjuk fürdőszoba bemutatótermünk egy részét, hogy amikor ellátogatsz telephelyünkre, akkor a legújabb trendekkel és inspirációkkal találkozz!

Az átalakítás összesen 5 fürdőszoba boxot érintett, ezek többségében az aktuális fürdőszoba trendeknek megfelelő termékek szerepelnek.

A nagyméretű burkolólapok továbbra is népszerűek

Több boxban is feltűnnek az igen népszerű nagyméretű burkólapok. Ha ellátogatsz hozzánk akkor testközelből is láthatod a nálunk kapható legnagyobb, 160×320 méretű gres lapot. Korábban soha ekkora méretű burkolólap nem volt látható bemutatótermünkben, ezért exkluzív helyett kapott az említett box.
A nagyméretű burkolólapok továbbra is a legnagyobb fürdőszoba trendek közé tartoznak, a méretétől függetlenül azonban jól lehet vele dolgozni és a luxus érzetét kelti, így bátran be lehet vállalni, ha különleges fürdőszobára vágysz otthonodban!

 

Egyedi fürdőszoba megoldások

A walk in zuhanyfallal ellátott fürdőkben igazán örömteli a zuhányzás. Megújult boxunkban a német HSK walk in fal ráadásul úgy működik, mint egy sétálófal, ami azt jelenti, hogy fele része szabadon tolható. Így igazán kreatív és praktikus megoldást kínál.


Természetesen gondoltuk a hagyományos fürdőszobai megoldások kedvelőire is, így bemutatótermünkben megtalálható a Riho márka zuhanykabinja az igazán kedvelt 90×90 méretben.

Megújult boxaink között megismerheted a szabadon álló kádakban rejlő lehetőségeket is. Általában alapvető követelmény a szabadon álló kád esetében a nagy és világos tér, azonban egy kisebb, akár 6-8 m2-es fürdőben is jól tud mutatni. A szabadon álló fürdőkád igazán légies és kifinomult megjelenést kölcsönöz az otthonodnak. 

A fürdőszoba esetében az esztétikus megjelenés mellett rendkívül fontos a könnyű és egyszerű tisztíthatóság. Erre remek megoldást kínál a walk in zuhanykabin és a szabadan álló kád, mivel egyszerűen hozzáférhetők, így nem csak szép és letisztult megjelenést kölcsöznek, de a tisztításuk is könnyedén kivitelezhető.

Ha inspirációt merítenél fürdőszobádhoz, akkor tekintsd meg elkészített látványterveinket, vagy ismerd meg látványtervezés szolgáltatásunkat, és tervezz velünk profin és hatékonyan!

Emellett bemutatótermünkben található boxokban olyan egyedi megoldásokat is elhelyeztünk, mint például a LED világítással ellátott tükrök.

Mire figyeltünk az átalakítás során?

A bemutatóteremben mindig azokat a boxokat gondoljuk újra, amelyben már kifutott, esetleg nem kapható szaniterek, burkolatok szerepelnek. Ebből kifolyólag figyelünk arra, hogy stílusban visszahozzuk a már megszűnt burkolatokat. Így például a korábbi magas fényű kőhatásű lap helyére került a fentebb már bemutatott óriási kék gres lap.

Ahhoz, hogy a nagyobb méretű burkolatok tökéletes síkban legyenek, ezáltal esztétikailag kifogástalan minőséget nyújtsanak, nem alkalmaztunk élvédőt, hanem összecsiszoltuk a lapokat. Bemutatótermünkben az összes box ilyen burkolási megoldással készül, ennek köszönhetően érezhető a sima felület és az egységes megjelenés.

Ha fürdőszobával kapcsolatos kérdésed van, akkor írj nekünk weboldalunkon keresztül vagy látogass el hozzánk személyesen!